3 maj 2018
20:15

Bergnäsets AIK 2

Referat: Gammelstads IF - Bergnäsets AIK 2

Seger i seriepremiären mot Gammelstads IF. Vi började matchen ganska avvaktande vilket kan ha berott på nervositeten som ofta smyger sig fram i en seriepremiär. I 7e matchminuten gör vi 1–0 via Peter, assisterad av Boken. Vi har stundtals bra sekvenser då vi rullar bollen bra och spelar vårt spel men vi slarvade väldigt mycket med bollen stundtals också. Vi gick till halvtidsvila med en 1–0 ledning.

Kring 40e minuten måste Flink tyvärr kliva av matchen pga. Skada i foten och vi vet inte än hur länge han blir borta.

Inför andra halvlek pratar vi om att behålla lugnet med bollen och låta Gammelstad jaga boll, vilket vi också gjorde. 2–0 kom sedan rättvist i 53e via Boken som blir assisterad av Mörsare.

I 76e kom 3–0 via Jocke som blir assisterad av Boken igen. Matchen slutar 3-0 och våra tre första P för säsongen var ett faktum.

Hela laget gör en bra insats idag och bidrar till segern men några som sticker ut är såklart Boken med Sina 3P för dagen samt Martin Öhman som gör en klockren match rakt igenom och stängde igen för Gammelstad gång på gång.

Nu tar vi helg och laddar upp för en ny träningsveckan.